Lumikenkäretkellä Rovaniemellä

Safarit

Oletko unelmoinut pororekiajelusta tähtitaivaan alla? Entäpä nopeatempoisesta kelkkasafarista jäisellä joella tai tuntea vedet silmissä kun kiidät metsien läpi huskyvaljakolla?

Safartica tekee unelmistasi totta ja tarjoaa elämyksiä, jotka tulet muistamaan ikuisesti. Safarimme arktiseen luontoon ovat taianomaisia ja unohtumattomia kokemuksia. Oppaamme ovat kokeneita luonnossaliikkujia ja jakavat mielellään osan näistä taidoistaan ja kokemuksistaan kanssasi.

Safarimme on suunniteltu itsenäisille omatoimimatkaajille, kannuste- ja vapaa-ajanryhmille sekä yrityksille.

Viikko-ohjelma

Viikko-ohjelma sisältää päivittäin vaihtuvan ohjelman mistä varmasti löydtä sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Muistathan, että retkelle tulee ilmoittautua viimeistään edellisenä iltana. 

Ryhmät

Isommille ryhmille löydät ohjelmaehdotuksia ohessa ja mikäli niistä ei löydy juuri ryhmällesi sopivaa, räätälöimme juuri teille sopivan paketin tarpeenne, toiveenne ja budjettinne huomioon ottaen.

Pitkät safarit

Mikäli kaipaat lisähaasteita ja haluat nauttia moottorikelkkailusta enemmän mitä viikko-ohjelmat tarjoavat, tutustu ohessa löytyviin pitkiin safareihin. Pituudet vaihtuvat yhden yön retkestä viikon mittaiseen seikkailuun.