SAVUSAUNA YLLÄKSELLÄSAVUSAUNA YLLÄKSELLÄ

SAVUSAUNA YLLÄKSELLÄ

Koe arktinen, aito luonto lumikenkäillen, moottorikelkkaillen, pororeen kyydissä ja koiravaljakkoa ajaen. Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin nauttien puhtaasta luonnosta!


Lue lisää

LAPLAND CLASSIC- VAELLUSTAPAHTUMALAPLAND CLASSIC- VAELLUSTAPAHTUMA

LAPLAND CLASSIC- VAELLUSTAPAHTUMA

Lähde mukaan elämäsi seikkailuun ja koe puhdas Lapin ilma, majesteettiset tunturimaisemat ja kirkasvetiset erämaa järvet. Kuule Ylläksen kutsu ja lähde mukaan!


Lue lisää

VIIMA LEIJAHIIHTOVIIMA LEIJAHIIHTO

VIIMA LEIJAHIIHTO

Hae lisää maustetta lomallesi uuden harrastuksen parista! Kokeile leijahiihtoa tai leijalautailua lumella VIIMA - leijahiihtokoulun opettajien kanssa ja opi lajin mestariksi yhden päivän aikana!


Lue lisää


Lomakohteesi

RovaniemiRovaniemi

Rovaniemi

Yhdistä luonto ja Lapin pääkaupungin palvelut ja kulttuuri Rovaniemellä. Pieni, mutta eloisa kaupunki tarjoaa kahviloita, ravintoloita, musiikkia ja taidetta koko perheelle eikä puhtaaseen luontoonkaan ole matkaa kuin 10 min ajon verran. Tapaa Joulupukki, ylitä Napapiirin maaginen raja ja koe elämyksiä vain 8km päässä kaupungin keskustasta.


Safarit Rovaniemellä

Majoitus Rovaniemellä

YlläsYlläs

Ylläs

Hiljaisuus, koskematon luonto, erämaa ja unelmien maisemat heti majoituksesi ovelta: Yllästunturin kupeeseen noussut, pieni lappilainen hiihtokeskus ja tunturin molemmin puolin sijoittuneet kylät Äkäslompolo ja Ylläsjärvi tarjoavat laskettelun lisäksi satoja kilometrejä hiihtolatuja, lumikenkä-ja moottorikelkkareittejä. Haetpa lomaltasi urheilumahdollisuuksia tai hiljaisuutta ja rauhaa, löydät unelmasi Ylläkseltä.


Safarit Ylläksellä

Majoitus Ylläksellä