• -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

KESÄN SAFARIOHJELMA ROVANIEMELLÄKESÄN SAFARIOHJELMA ROVANIEMELLÄ

KESÄN SAFARIOHJELMA ROVANIEMELLÄ

Lähde mukaan vauhdikkaisiin- tai rentouttaviin ja rauhallisiin- luontoaktiviteetteihin Safartican kanssa! Koe arktinen ja aito luonto patikoiden, meloen, laskien koskea kumiveneellä ja nauttien aidon saunan löylyistä. Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin nauttien puhtaasta Lapin luonnosta ja sen antimista valmiissa paketissa tai pyydä meiltä mieleisesi räätälöitynä. Safarticalta varaan kätevästi ja nopeasti majoituksen, ruokailut sekä aktiviteetit koko perheelle, kaveriporukalle ja työkavereillesi!


Lue lisää

LAPLAND CLASSIC 2014- VAELLUSTAPAHTUMALAPLAND CLASSIC 2014- VAELLUSTAPAHTUMA

LAPLAND CLASSIC 2014- VAELLUSTAPAHTUMA

Lähde mukaan elämäsi seikkailuun ja vaella 126 km majesteettisissa tunturimaisemissa, pulahda puhdasvetisiin erämaajärviin ja näe Lapin tunturit ruskan värjääminä parhaimmillaan Safartican kansallispuisto-oppaan johdattaman. Majoitumme erämaahotelleihin, paikallisten koteihin ja mökkeihin ja valmistamme Sinulle ja ystävillesi ateriat paikan päällä. Kuule Ylläksen kutsu ja lähde mukaan Lapland Classic 2014 - vaellustapahtumaan!


Lue lisää

Lomakohteesi

RovaniemiRovaniemi

Rovaniemi

Yhdistä luonto ja Lapin pääkaupungin palvelut ja kulttuuri Rovaniemellä. Pieni, mutta eloisa kaupunki tarjoaa kahviloita, ravintoloita, musiikkia ja taidetta koko perheelle eikä puhtaaseen luontoonkaan ole matkaa kuin 10 min ajon verran. Tapaa Joulupukki, ylitä Napapiirin maaginen raja ja koe elämyksiä vain 8km päässä kaupungin keskustasta.


Safarit Rovaniemellä

Majoitus Rovaniemellä

YlläsYlläs

Ylläs

Hiljaisuus, koskematon luonto, erämaa ja unelmien maisemat heti majoituksesi ovelta: Yllästunturin kupeeseen noussut, pieni lappilainen hiihtokeskus ja tunturin molemmin puolin sijoittuneet kylät Äkäslompolo ja Ylläsjärvi tarjoavat laskettelun lisäksi satoja kilometrejä hiihtolatuja, lumikenkä-ja moottorikelkkareittejä. Haetpa lomaltasi urheilumahdollisuuksia tai hiljaisuutta ja rauhaa, löydät unelmasi Ylläkseltä.


Safarit Ylläksellä

Majoitus Ylläksellä